Ceciter ceciter ...Pendedahan Eksklusif dan Panasss ...

 

Dengan "Rahsia Pancing Aweks Ini", anda pasti ...

check
Menjadi magnet yang mampu memikat Aweks Hot dengan mudah
Mengetahui apa yang menarik minat Aweks terhadap anda, seterusnya tergila-gilakan anda
Membina keyakinan untuk berjumpa dan 'date' mana-mana Aweks, tidak kira se'hot' mana pun dia

 

Saban hari, waktu dan ketika, anda pasti terserempak dengan Awek yang hot . Ingin saya bertanya kepada anda, berapa ramaikah diantara anda yang ‘berani’ untuk terus menegur Awek hot tersebut, seoalah-olah anda sudah lama mengenali diantara satu sama lain, sejak dari bangku persekolahan lagi.

Pasti jawapan anda, "tak berani lah bro!". Betul tak jika saya meneka bahawa anda hanya terkedu menelan air liur dan menjeling sahaja ke arahnya. Biasa terjadi bukan ?

 


Dari Meja Laptop Pengarang: Ally Azhan
Tarikh : 22/09/2014

Re: Menyelami masalah lelaki-lelaki single atau yang tidak berkahwin-kahwin lagi

 

Salam hormat,
Buat sahabat-sahabatku sekalian,
Yang masih single dan tercari-cari Aweks impian imian anda.

Sebagai seorang lelaki, walaupun diberikan 9 akal, kebanyakan dari anda masih lagi tidak mampu untuk menggunakan salah satu dari 9 akal itu, untuk memancing Aweks yang menjadi idaman & buruan anda selama ini.

Entah dimana silapnya, walaupun anda kacak dan hensem, tiada seorang Aweks pun yang ‘lekat’ dengan anda. Timbul 1001 persoalan bermain difikiran anda.Puas anda memikirkannya. Hendak ditanya pada rakan-rakan, takut dipersendakan.

Manakan tidak, kawan-kawan anda yang kacaknya tidak seberapa, dan pulak tuh, ada yang di kategorikan dalam golongan ‘muka pecah rumah’, tapi Aweks hot giler bak Lisa Surihani atau Raja Farah. Sah-sah anda kena bantai gelak dan menjadi bahan kutukan.

Kalau di dalam alam maya seperti Friendster, Myspace, Facebook, YM & MSN Mesengger, wahhh bukan main jiwang dan cintan-cintan, berlagak romeo dan macho giler. Tapi selepas keluar 1st dating, apa yang hendak disembangkan pun terkedu-kedu. Semuanya seperti serba tidak kena. Memandang kiri dan kanan, atas & bawah, padahal Aweks depan mata.

Cuba diberi keyboard dan mouse, perghh !!! ... pantas giler mengayat. Maaflah jika saya katakan, hanya 'looser' sahaja yang bersikap demikian. Saya tidak mahu anda menjadi 'looser' seperti itu.

 

Kenapakah dan mengapakah ini terjadi ?



Mudah sahaja jawapannya. Kita ini sebagai manusia, harus berkomunikasi di alam yang nyata untuk membina hubungan sesama kita, terutama sekali jika ia melibatkan cara-cara memancing Aweks.

Adakah anda hanya ingin pandai bercinta diinternet, tetapi looser di alam yang nyata? Fikirkanlah..

Kajian oleh pakar juga mendapati, peluang untuk sesuatu hubungan maya, bertukar kepada hubungan yang nyata atau kekal adalah sangat tipis jika dibandingkan, hubungan yang nyata. Memang ada yang bertemu jodoh di alam maya dan kekal, tapi berapa peratuskah (%)yang berjaya. Dan berapa peratus (%) pula yang kekal. Jika si dia terpikat dengan anda di alam cyber, tidak mustahil suatu hari nanti si dia boleh terpikat dengan orang lain di alam cyber juga.

 



Apa pula riaksi anda, jika saya mengatakan, anda mampu memiliki daya Penarik Aweks yang amat tinggi terhadap setiap Aweks yang anda baru jumpai & kenali. Dari tiada Aweks, sampai anda sendiri tak larat nak handle.


Bersedialah Kerana Rahsia Ini Bakal Merubah Hidup Anda Sepenuhnya

 

 


 

Single ? Solo ? Sorang ?

Seringkali kita bertemu kaum Adam yang masih lagi solo,takde Aweks dan tak berkahwin-kahwin lagi. Dan anda kini termasuk di dalam golongan itu.

Benarkah anda memilih cara jalan hidup yang sebegitu ? Atau anda telah banyak kali gagal untuk mengorat Aweks yang menjadi pilihan anda..

Atau anda sebenarnya tidak pernah langsung mencuba untuk mengorat Aweks idaman anda ?
Kenapa dan mengapa semua ini terjadi ?

Semuanya ini berpunca dari kesalahan anda sendiri.

Tetapi saya tidak akan menyalahkan anda. Rahsia Pancing Aweks tidak pernah diajar di mana-mana sekolah atau universiti di Malaysia.

 Saya juga pernah melakukan kesalahan yang sama seperti anda. Jika difikirkan kembali, memang pedih dan memeritkan hati.

Adakah anda pernah mengalami perkara-perkara seperti ini ...

Terasa boring yang melampau apabila tiba hujung minggu. Kawan-kawan anda semuanya mempunyai aktiviti bersama Aweks mereka

Asal pergi shopping mall saja, ternampak Aweks yang hot dan seorang diri. Hati dah terpikat dan terpaut, tapi paling berani pun, jeling dan curi-curi pandang sahajalah

Rakan sepejabat memang hot dan mantap. Dah puas hantar email ajak pergi lunch sekali. Tapi asyik kena tunda jer. Eh dah jadi Mat Tunda pulak anda
Pergi kenduri kahwin kawan anda, mak aih, banyak giler Aweks. Ayu,cun, hot, seksi  dan jelita sungguh mereka semua, sampai sanggup balik lambat semata-mata nak usha Aweks tuh.  Tetapi kalau nak tegur Aweks itu, kirim salam jer lah. Hidup mati semula belum tentu anda berani menegurnya.

Time nak bayar tol, Aweks tukang collect duit tol tuh, cun giles. Sampai sanggup hari-hari bayar di booth yang sama, dengan harapan Aweks tadi masih bertugas. Tapi dah berpuluh kali lalu, tak pulak anda berani menegurnya. Tapi masa keta tengah beratur, konon dah pasang idea nak tegur. Tapi bila nampak, macam itu jer lah rupanya.

Pergi sign-up masuk gym. Celebrity Fitness ler, True Fitness ler. Aweks yang datang, semuanya mantap-mantap. Aweks yang jadi staff boleh tahan mantapnya, niat di hati nak tegur. Tapi, sampai anda dah malas pergi gym pun tak tegur-tegur lagi. Buat membazir jer pergi gym.

Satu persatu kawan-kawan anda telah berumah tangga. Anda pula masih terus menerus single dan masih lagi tercari-cari. Yer lah kan, kalau Aweks pun tiada, dari mana plak nak datang calon isteri.

Rakan-rakan atau kaum keluarga anda memandai-mandai buat temu janji untuk anda. Tetapi disebabkan kurangnya keyakinan diri, kelemahan komunikasi dan kurangnya tarikan pada diri anda, terlepas lagi Aweks cun itu tadi.

Anda pergi bercuti bersama rakan-rakan atau berseorangan. Kebetulan Aweks hot yang anda usha sejak dari check-in itu tadi, rupa-rupanya satu flight dengan anda. Nak-nak pulak, seat si Aweks itu berhampiran dengan anda. Namun selama 3-4 jam atas flight itu, sepatah haram anda tidak bercakap dengannya.

Setelah 1-2 bulan berkenalan dengan Aweks di laman sosial seperti Friendster, Tagged ataupun Facebook, akhirnya anda berjaya mengajaknya untuk keluar berdating. Tapi itulah kali pertama dan kali terakhir anda berjumpa dengannya. Semuanya gara-gara ‘mati kutu’ untuk ‘bermesra’ dengannya seperti yang anda lakukan di dunia Internet. Aweks tadi pasti cuba mengelak dan memberi pelbagai alasan apabila diajak untuk berdating lagi.

 

Jika terdetik di dalam hati anda  dengan mengatakan YA pada diri anda sekarang, usah risau !!!

Penyelesaian kini di depan anda



Melalui penyelidikan dan pemerhatian, terlalu ramai sebenarnya kaum lelaki yang begitu takut atau segan untuk memulakan perbualan apabila terlihat Aweks yang menarik perhatian mereka. Kebanyakan mereka, takut dengan ‘Rejection’ ataupun lebih best lagi, saya panggil sebagai ’Bolayan’ daripada kalangan Aweks.

Ini membuatkan mereka terus hilang keyakinan untuk menerus ‘niat’ mereka. Kalau beginlah caranya, memang ler kena mak bapak anda carikan Aweks atau jodoh untuk anda. Atau dengar jer lagu dari Kumpulan Wali, Cari Jodoh.. Pergi karoeke pun dok bantai lagu tuh. Memang anda seorang yang ‘loser’. Opss !!! Loser lagi ? Jangan bimbang, semuanya bakal berubah 360° tidak lama lagi.

 

Tiada Aweks, Tiada Seks ?

Benarkan ? Kalau tiada Aweks, tiadalah Isteri, kalau tiada Isteri, tiadalah Seks untuk anda. Bukanlah maksud saya kahwin hanya untuk seks semata-mata, tetapi jangan dinafikan ianya diantara faktor utama yang mendorong untuk kita berkahwin. Buku Permata Yang Hilang, Kamasutra, Seks Malam Pertama, Pancutkan Isteri ,semua sudah curi-curi dibeli dan dibaca. Tapi sampai hari ini, anda masih lagi keseorangan dan tidak mampu memiliki walaupun hanya seorang Aweks .


Kenapa ‘mamat’ Yang Kurang Handsome Dari Anda
Mempunyai Aweks Yang Hot..
Bukan 1, Bukan 2, malahan 3 atau 4 Awek



Ingin Ketahui Rahsianya ?


Rahsia untuk sukses memancing Awek hanyalah berdasarkan dari sifat Sains dan Biologi manusia yang amat simple. Memancing Aweks olehlah diibaratkan seperti mencari dan membuka suis yang yang sedang tersembunyi di dalam otak Awek tersebut. Apabila anda sudah berjaya menjumpai dan memetik suis yang 'kena' dengan Awek tersebut, maka pada ketika itu, anda akan berjaya memiliki hati dan perasaan Awek idaman anda. Ya, begitu mudah sekali !  


Fakta Aweks Yang Anda Perlu Tahu


Kejayaan memancing Awek tidak berkait-rapat dengan ketampanan anda, kereta yang anda pandu, mahupun duit yang berkepuk-kepuk di dalam bank anda.

Saya percaya, anda seorang lelaki yang bijak, yang berjaya di dalam pelajaran di kolej, atau pun di dalam kerjaya anda.  

Percaya atau tidak, kebanyakan lelaki yang bijak adalah antara orang yang paling susah untuk mendapatkan Aweks! Ngeri beb. 


bullet
Saya ulang, AWEK yang saya maksudkan adalah Aweks yang benar-benar anda inginkan. Bukannya Awek yang menjadi pilihan terakhir buat anda. Ataupun Aweks yang terhegeh-hegeh mahukan anda, tetapi anda tidak berapa menyukainya.
Dan bukan juga, Awek yang kawan-kawan anda yang tolong kenalkan. Apa ‘kes Aweks pun nak kawan tolong carikan.
Kalau ketika anda berjalan dengan Aweks anda, tetapi asyik memandang Aweks lain, maka itu bermakna anda belum berjaya memiliki Aweks yang memenuhi pilihan hati anda. Mungkin anda memang gatal, tapi tidak tahu atau berani untuk memancing Aweks idaman hati. Baik gatal sekarang dari selepas kahwin...
 

 

Pendedahan Eksklusif Untuk Anda !!!

 

Inilah buku yang pertama seumpamanya di dunia yang ditulis khas, khusus membongkarkan rahsia memancing Aweks  dengan cara yang amat mudah dan mantap. Anda pasti teruja untuk memilikinya.

Ia akan memfokuskan cara-cara mengayat Aweks di dunia yang nyata ini. Ianya secara ‘live’ & ‘spontan’, yang saya panggil sebagai 'street game'. Macam memancing ikan, kalau anda terlepas hari ini, belum tentu esok anda akan dapat menangkapnya semula. Kalau ada pun,semuanya nasib. Mahukah hidup anda bergantung kepada nasib semata-mata?

Bersedialah kerana buku ini akan mengubah cara hidup anda sepenuhnya, kerana buku ini ditulis berdasarkan pengalaman penulis, penyelidikan pakar dan kajian secara menyeluruh tentang rahsia pancing Aweks dari seluruh dunia.

Kelebihan buku ini juga, ia telah disesuaikan bagi mengikut gaya ketimuran dan tidak terlalu kebaratan. Ada sedikit tempias kebaratan, namun janganlah disalah ertikan pula

Segala dialog,komunikasi dan percakapan, telah disesuaikan dengan loghat, budaya, situasi dan pemikiran khususnya untuk digunakan pada Aweks-aweks melayu.

Penghasilan buku ini semata-mata untuk membantu anda yang menghadapi masalah yang masih lagi single dan belum mempunyai Aweks. Itu sahaja. Cukup mudah dan straight forward.

Ia merupakan buku yang amat padat kandungannya, dan straight to the point. Tiada siapa yang suka membaca buku panjang berjela-jela, tapi penuh dengan teori yang membosankan.  Sebab otak lelaki, lebih suka kepada sesuatu yang praktikal dan kurang teori, berbanding otak perempuan yang sukakan teori. Sebab itu lelaki lebih berjaya di alam pekerjaan !

 

 

Bagaimana ‘Pancing Aweks’ membantu Anda ?

 

 

arrow
Anda akan diajar langkah demi langkah, untuk bercakap dengan Awek yang anda baru kenali, mendapatkan no handphone, dan mengajak untuk keluar ‘dating’ atau pergi bercuti bersama-sama.
Anda akan didedahkan dengan topik-topik perbualan yang akan dapat ‘menarik’ dan ‘mencuit’ hatinya.
Aweks itu akan berkata dalam hati kecilnya “Hmm..dia ni ‘cool’ dan menarik”.
Kini hanya anda yang tentukan, samada anda inginkan Awek tersebut, atau terus memancing Aweks-aweks yang lain. Semuanya terletak ditangan anda !!!


Jumpa Aweks Cun, Otak Jadi 'Biol'

 


Ini selalunya terjadi kerana anda menjadi cemas tak tentu pasal. Nak pandang mata Aweks pun anda sudah takut dan segan. Memang masalah besar anda kalau masih lagi di situasi ini.

Ingatlah, otak anda boleh menjadi ‘kawan baik’ anda, ataupun ‘musuh’ anda yang paling kejam.

Otak anda akan memberikan 1001 alasan dan sebab mengapa Aweks itu tidak akan melayan anda, sedangkan Aweks itu sebenarnya sedang menanti teguran anda. Saya akan mengajar semuanya kepada anda.



Kata Bijak! Tapi Kenapa Aweks Tak Lekat Langsung?


Lelaki bijak biasanya mempunyai otak yang suka berfikiran secara logik. Mereka akan cuba memancing Aweks secara logik juga. Mereka tidak sedar bahawa otak Si Awek tidak akan memberi respon terhadap perbuatan logik yang mereka lakukan.

Ada banyak sebab kenapa lelaki bijak gagal dalam mencari Aweks.Tak payah sibuk-sibuk nak mencari cinta, kalau takde Aweks yang ingin mendekati anda.

 

Kesan pemikiran secara logik hanya akan memberi keGAGALan 100% . Cara memancing Aweks adalah melalui teknik-teknik rahsia yang bakal anda miliki kelak.

 

Mengapa ‘Pancing Aweks’ sebagai paling lengkap untuk anda ?

Buku ini ditulis bagi menyelesaikan masalah komunikasi yang sering kali berlaku apabila anda berada di situasi yang akan kami jelaskan kelak. Ini adalah situasi yang sering berlaku dalam perjalanan anda berhadapan dengan insan yang di namakan ‘Aweks’.

Setelah anda habis membaca buku Pancing Aweks ini, anda akan dilengkapi dengan ilmu-ilmu yang sangat berharga untuk anda gunakan sewaktu berhadapan dengan situasi-situasi yang akan diperjelaskan kelak.

 

Anda akan diajar...

Bagaimana untuk memulakan perbualan, yang bukan sahaja mudah dan menarik, tapi dapat menarik perhatian Aweks di waktu itu.

Betapa mudah untuk ada terus bersembang dengannya, walaupun baru pertama kali berjumpa,selama mana yang anda inginkan.

Teknik-teknik yang cukup berkesan di dalam pembelajaran anda sebagai seorang kaki Pancing Aweks sebenar.
Pelbagai senario akan diperceritakan, ayat-ayat ‘power’ untuk digunakan sebagai panduan menjadi seorang kaki Pancing Awek yang berjaya.
Cara-cara memancing Aweks di tempat-tempat seperti Kopitiam, kedai buku, di kaki jalan, dan banyak lagi tempat-tempat yang akan didedahkan.
Juga cara-cara memancing Aweks di Facebook.
 
...dan banyak lagi yang menanti anda

 

 

Sebagai seorang kaki Pancing Aweks, anda tidak akan lagi menghadapi masalah untuk mencari Aweks. Bagilah Aweks mana-mana pun, pasti anda akan mengetahui bagaimana hendak ‘mengayat’ mereka. Cuba bayangkan, hidup dikelilingi oleh kenalan Aweks yang anda idam-idamkan selama ini. Giler best bukan ? Tetapi, jangan lah asyik bertukar Aweks setiap bulan smile.

 

Lihat sahaja Rahsia Pakar Penggoda Wanita. Semua bergantung kepada kata-kata dan kebijaksanaan anda memanipulasi keadaan sekeliling. Sebab itulah, rupa bukanlah faktor utama untuk Aweks memilih anda.
Opss, tapi JANGAN jadi seperti beliau ok smile.

 

LONDON - Seorang lelaki Britain, Adam Lyons yang memenangi anugerah pakar penggoda no. 1 dunia pada persidangan kenalan dunia di Hollywood, California telah meniduri lebih 500 wanita cantik termasuk selebriti dan supermodel, lapor sebuah akhbar semalam.

Lyons yang merupakan bekas ejen hartanah kini menyara kehidupan dengan memberikan tunjuk ajar cara untuk memikat wanita.

Menurutnya, dia mula mengurat semasa berumur dalam lingkungan 20-an dengan cuba meminta nombor telefon wanita yang berjalan di Leicester Square, di Britain pada waktu makan tengah hari.

"Saya kemudian mempelajari lebih lanjut cara untuk mengurat wanita dan saya melakukan teknik sama di kelab-kelab malam pada malam minggu.

"Saya berjaya tidur dengan wanita-wanita cantik yang pada zaman persekolahan saya hanya mampu bermimpi untuk mendapatkannya," kata Lyons.

Dia mendedahkan sebahagian cara kejayaannya iaitu berani mendekati wanita cantik dan berbual dengannya.

Lyons berkata, perbualan pertama perlu membuatkan wanita yakin pada diri lelaki dengan bertanya seperti: "Adakah anda tahu lokasi terdekat Starbuck kerana saya mempunyai rakan yang datang untuk menemui saya di sana."

Pendekatan seterusnya, kata Lyons, lelaki perlu bijak membuatkan wanita ketawa dengan memujinya kerana ia akan menyebabkannya berbual dengan lebih mesra.

Dia berkata, bagi mendapatkan nombor telefon, kaum lelaki perlu memberikan alasan yang kukuh seperti mencari topik perbualan yang menarik hatinya seperti makanan.

"Jika wanita itu ialah keturunan Mexico, saya akan bertanya sama ada dia pernah makan di sebuah restoran baru Mexico?," katanya.

Menurutnya, alasan itu boleh digunakan untuk meminta nombor telefon bagi membolehkan wanita itu mendapat maklumat lanjut berhubung restoran tersebut.

Semasa makan bersama di restoran, kaum lelaki perlu membayar sebahagian bil dan meminta wanita yang baru dikenali itu membayar baki harga makanan lain, katanya.

Lyons berkata, pendekatan mencium wanita semasa menonton filem akan membuatkannya bersetuju untuk tidur bersama. - Agensi

Sumber : http://www.kosmo.com.my/kosmo/arkib.asp?y=2009&dt=1029&pub=Kosmo&sec=Dunia&pg=du_05.htm

 

 

Dapatkan Preview dan 1 Bab Percuma Buku Rahsia Pancing Aweks

Dapatkan segera 1 Bab percuma Rahsia Pancing Aweks. Sila masukkan nama dan email anda, dan saya akan terus menghantarkan bab percuma ini kepada anda.

 

page-head
Rahsia PancingAwek Percuma

Nama:
Email:

Privasi anda akan dilindungi. Semua maklumat akan dirahsiakan oleh pihak syarikat.

footer

 


Mari Lihat Testimonial Pembeli Yang Berpuas Hati

 

testi1

 

 

 

 

Lihat sahaja testimonial diatas. Atau anda masih ragu-ragu ???

 


Fikirkan sejenak soalan-soalan saya ini..

Apa fikiran anda jika buku ini dapat membantu anda mendapatkan Aweks yang cun dan hot . Berapakah harga dan nilai yang anda sanggup bayar ?
Juga sekiranya buku ini yang mampu menolong anda, untuk menghilangkan perasaan gelabah,mendapat temujanji untuk anda apabila bertemu Awek yang menarik perhatian anda. Tidak lagi ‘gagap’tak tentu pasal. Apakah nilainya pada anda ?
Ratusan ringgit ? Ribuan ringgit ? Mungkin lebih ?

 

Kini bayangkan, dengan memiliki panduan ini , anda dapat..


Memancing Aweks yang memang anda inginkan selama ini
Tawan hati Aweks yang baru sahaja anda jumpa dan kenali
Hidup anda sentiasa dikelilingi Aweks yang cun dan hot
Tidak lagi asyik bermain futsal setiap malam minggu sebab tiada Aweks
Tidak lagi menyibuk mengikut kawan anda pergi berdating

 

Buku Pancing Aweks ini amat lengkap sebagai panduan anda untuk mencari Aweks. Bukan seorang, 2, ataupun 3, tetapi bergantung samada anda larat nak layan atau tidak. Buku ini akan mengajar anda, langkah demi langkah untuk mendapatkan Aweks idaman anda.

 

Tawaran Terhad Jika Anda Tempah Sekarang.

Buat tempahan buku Rahsia Pancing Aweks sekarang, dan anda bakal miliki bonus-bonus hebat ini sekarang juga. Jangan tunggu lagi.Rebut sekarang.


Awek

 

Ultimate Man's Guide To Online Dating
BERNILAI RM 110 !!!

Pernahkah anda terfikir bahawa anda sedang bercinta dengan Aweks yang salah ?

Anda cuma ingin bercinta dengannya terlebih dahulu, tetapi Aweks anda dah sibuk-sibuk nak kahwin..

Atau cepat gabra bila bertemu Aweks yang hot dan cun giler..

Buku ini akan menerangkan segala teknik yang betul untuk berdating dengan Aweks anda.

 

 

No More Shyness
BERNILAI RM 150 !!!

Ini adalah ebook khas yang ditulis untuk menyelesaikan golongan lelaki pemalu seperti anda apabila bertemu Aweks.



sexlonger

 

How To Make Sex Last Longer
BERNILAI RM 50 !!!

Ebook ini khas untuk anda yang mengalami pancutan pra-matang. Bukanlah rahsia perempuan memerlukan masa yang lebih lama untuk Klimaks !!!

Dengan teknik yang betul dan mudah, anda kini boleh 'main' sampai bila anda inginkan. Ingat, jangan main dengan Aweks. Main dengan bini sahaja.

 

 

Semua ebook ini bernilai lebih dari RM 300

Kini dapatkan kesemuanya pada 1 harga

RM300
RM240
RM150
RM100

arrowdown

RM 39



Masih Tidak Percaya ??? Lihat Lagi Testimonial Pembeli Yang Berpuas Hati

 

 

Renung-renung dan fikirkan lah…

Anda berbelanja lebih dari RM 39 sebulan, untuk menonton wayang bersama rakan-rakan, bermain bowling, membeli rokok, membeli majalah atau komiks, makan di restoran fast food, ataupun pergi bermain paintball.

Anda berbelanja lebih dari RM 2 sehari hanya untuk secawan teh tarik dan sekeping roti canai di waktu pagi

Dan yang pasti, jika anda pergi 'date' dengan Aweks yang belum tentu anda dapat miliki, paling kurang anda pasti akan kerugian lebih dari RM 39 hanya untuk Lunch, Tengok Wayang, Dinner dan Duit Minyak. Apa yang anda dapat ?? Hanyalah penyesalan dan penat sahaja...


Ataukah


Anda mahu dilengkapi dengan panduan untuk memancing Aweks dengan mudah dan pantas.

Di mana segala cara memancing Awek diajar satu persatu, dan ditulis dalam cara paling sempoi dan tidak poyo.

Dan tidak lagi membuang masa di internet hanya untuk melihat gambar-gambar Awek orang lain yang cun, seksi dan hot, tetapi diri sendiri masih lagi tiada Awek seperti itu.

 

Miliki Buku Ini Sekarang Juga Jika ..

check
Anda yang masih tiada Aweks sampai sekarang
Anda yang segan dan tidak yakin apabila berhadapan golongan Aweks atau perempuan
Anda yang dah jemu dikutuk rakan sebab tiada Aweks yang mahukan mereka
Anda yang dah 'panas telinga' dengan bebelan kawan-kawan,ibu-bapa, dan kaum keluarga yang asyik memberi tekanan sebab tiada Aweks
Anda ingin menukar Aweks anda yang membosankansmile

 

 

Tunggu !!! ... Ada Lagi Bonus Istimewa Untuk Anda

Jika anda membuat pesanan sekarang, anda bakal memiliki 2 bonus tambahan berserta bonus-bonus yang telah saya berikan tadi. Ini adalah bonus terhebat untuk anda. Miliki sekarang jika anda memesan ebook Pancing Aweks sekarang juga...

 

 

#Bonus 1: Panduan Kebas Aweks Orang Lain (Bernilai RM 20)

Awek

Anda akan diajar cara-cara untuk merampas Aweks orang lain. Cara ini amat kejam buat teman lelaki Aweks tersebut.

Dari sudut yang positif pula, anda akan mengetahui cara-cara yang dilakukan oleh lain untuk merampas Aweks anda. Kadang-kadang, kita tidak sedar bahawa Aweks kita sedang dipancing oleh orang lain.

 

 

Ya !! Saya ingin memiliki ebook "Pancing Aweks" berserta bonus-bonus yang ditawarkan, pada harga promosi RM 39 sahaja.

 

100% Jaminan Tanpa Risiko 

Awek cun
Bagi setiap pembelian E-Book “Pancing Aweks ” ini, anda dilindungi dengan JAMINAN PULANGAN WANG 100% selama 30 hari dari tarikh pembelian anda. Sekiranya anda tidak berpuas hati dan mendapati ebook ini tidak langsung memberikan sebarang ilmu dan manfaat kepada anda, saya akan memulangkan semula wang anda, dan anda boleh menyimpan semua bonus yang telah anda terima dengan pembelian buku ini.

 

Apa Yang Anda Tunggu Lagi ?

Lakukan Tempahan Sekarang !!!

Ceciter ceciter !!!

Ikhlas,

Ally Azhan

 

P/S - Saya mungkin akan menutup jualan buku ini pada bila-bila masa akibat dari desakan beberapa pihak yang menganggap buku ini tidak harus dijual di pasaran terbuka.

P/P/S - Buku ini tidak dijual dimana-mana kedai buku, Internet, atau tidak boleh baca di mana-mana library di kolej atau Universiti anda selain di www.PancingAweks.Com

P/P/P/S -Miliki sekarang sebelum terlambat...Anda berharap untuk mencari di 4shared.com, Rapidshare atau MegaUpload ? Pasti TIADA kerana bacaan buku ini memerlukan Username dan Password yang ada hanya pada pembeli SAH sahaja

 

 

Halaman Utama | Beli Ebook